«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Τουριστικά Γραφεία για την οργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στη Λίνδο του 3ου Γυμνασίου Ρόδου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ,

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ &  Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                     

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ                                  Ρόδος, 26/4/2017

 3o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ ? ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ                            ΑΡ. ΠΡΩΤ. 450

Ταχ.Διεύθυνση: Κ. Παλαιολόγου 11

85100 Ρόδος                                                                             ΠΡΟΣ : Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Τηλ – ΦΑΞ: 2241022211

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Τουριστικά Γραφεία για την οργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στη  Λίνδο  του 3ου Γυμνασίου Ρόδου».

Σχετικά: Υ.Α. 129287/Γ2/2011 Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. (ΦΕΚ 2769/τ. Β΄/02/12/2011) με θέμα «Εκδρομές Μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

            Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής του 3ου Γυμνασίου Ρόδου στην  Λίνδο

 Συγκεκριμένα:

Η μονοήμερη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 12/05/2017 από το 3ο Γυμνασιο Ρόδου, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε προσφορά που θα περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορεία.

Ο αριθμός των παιδιών είναι 335.

Η προσφορά πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

  • Υποχρεωτική ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και προαιρετική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας μαθητή ή συνοδού.
  • Αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης συμβολαίου από τη μεριά του.
  • Την επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. ακύρωση πτήσης λόγω καιρικών συνθηκών, απεργία κλπ.)
  • Τα λεωφορεία  θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών για όλες τις συμφωνημένες μετακινήσεις και να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένο από ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, κλιματιζόμενο κλπ.)
  • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η συνολική τιμή της εκδρομής.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. 

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός θα ληφθούν όμως υπόψη και ποιοτικά κριτήρια.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους με την επωνυμία του πρακτορείου, μέχρι την Παρασκευή 5-5-2017 (ώρα 12:00), στο Γραφείο του Διευθυντή  του 3ου Γυμνασίου Ρόδου.

Οι φάκελοι θα ανοιχτούν ενώπιον επιτροπής που θα συσταθεί με πρόεδρο τον Διευθυντή  του σχολείου, με δύο εκπαιδευτικούς, έναν εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και έναν εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, την Παρασκευή 5-5-2017 στις 12:00. 

 

                                                                                            Ο  Διευθυντής

                                                                                     

                                                                                         Βασίλης Καλαποδάκης                                                                                    

 

 

 

 

Έκκληση για επείγουσα οικονομική βοήθεια

Ο Σπυράκης Μανώλης, μαθητής του σχολείου μας, πάσχει από νευροενδοκρινή όγκο (σπάνια περίπτωση καρκίνου) και από τις 2/2/16 υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στο ογκολογικό τμήμα του “Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών  Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”.

Μετά από ένα χρόνο θεραπείας, τώρα χρειάζεται μια εξειδικευμένη ακτινοθεραπεία που γίνεται μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και το κόστος της υπολογίζεται στα 7.000?.

Παρακαλούμε όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια γιατί έχει άμεση ανάγκη.

Λογαριασμός κατάθεσης:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 461/709698-47

ΝΟΥΧΑΪ ΤΑΤΙΑΝΑ – ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο Διευθυντής

“Οι Γερμανοί ξανάρχονται” – Θεατρική ομάδα 3ου Γυμνασίου Ρόδου

Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ρόδου (Βενετόκλειο) στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Θεατρικά μονοπάτια”, παρουσίασε το έργο “Οι Γερμανοί ξανάρχονται” των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 12 Μαϊου 2016.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μπακύρτση Γεωργία & Αδαμόπουλος Παναγιώτης

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας η παράσταση “Οι Γερμανοί ξανάρχονται” των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου στις 12 Μαϊου 2016. Με αφορμή την παράσταση αυτή, μέλη της θεατρικής ομάδας έδωσαν συνέντευξη στην Πόλυ Χατζημάρκου ( ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 103.7 FM ) στις 13/5/2016.

Παρακολουθήστε βίντεο από τη συνέντευξη στην εκπομπή της Πόλυ Χατζημάρκου εδώ:

Διαβάστε και ακούστε τη συνέντευξη όπως παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα  www.stokokkino.gr εδώ:

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000032464/THeatriki-omada-3ou-Gumnasiou-Rodou-den-ziteitai-elpis-uparxei-elpis

Οι αφίσες της παράστασης όπως δημιουργήθηκαν από τη μαθήτρια Γ τάξης, Κοντού Μαρία.

Αφίσα 1Αφίσα 2

Εκπαιδεύοντας ενεργούς πολίτες μέσα από σχολικές δραστηριότητες

Στις σελίδες 285 – 296 και 297 – 307 μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες της θεατρικής και κινηματογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Ρόδου (Βενετόκλειο) αντίστοιχα, την τριετία 2012 – 2015.

energoi polites

Οι αριστούχοι του σχολείου για το σχολ. έτος 2014-15

Ανακοινώνονται οι μαθητές του σχολείου μας που αρίστευσαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-15:

Τάξη Α’

Τάξη Β’

Τάξη Γ’

Συγχαρητήρια στα παιδιά που αρίστευσαν αλλά και σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας!

Καλό καλοκαίρι!

Γιορτή αποφοίτησης 2014-15

Κατά τη διάρκεια της γιορτής αποφοίτησης της Γ τάξης του 3ου Γυμνασίου Ρόδου (Βενετόκλειο) που πραγματοποιήθηκε στις 17-6-2015 στο αμφιθέατρο του Λυκείου, η θεατρική ομάδα παρουσίασε το έργο “Ένας ήρωας με παντούφλες” των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου.
Προβλήθηκαν βίντεο-δημιουργίες της κινηματογραφικής ομάδας και δόθηκαν αναμνηστικά λευκώματα στους απόφοιτους της Γ τάξης. Η βραδιά έκλεισε με χορό και μουσική από dj.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θεατρικής ομάδας: Μπακύρτση Γεωργία, Αδαμόπουλος Παναγιώτης

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κινηματογραφικής ομάδας: Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Πρέπη Ανδρομάχη, Παγκά Κατερίνα

Υπεύθυνοι γιορτής αποφοίτησης: Μπακύρτση Γεωργία, Πρέπη Ανδρομάχη

Τελετή αποφοίτησης 2015

(ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2015) πρόσκληση

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Ρόδου (Βενετόκλειο) με χαρά σας προσκαλεί στη γιορτή αποφοίτησης που θα γίνει στην αίθουσα τελετών του Λυκείου μας την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00.

Η θεατρική ομάδα του σχολείου θα παρουσιάσει το έργο “Ένας ήρωας με παντούφλες” των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου.
Θα προβληθούν βίντεο-δημιουργίες της κινηματογραφικής ομάδας και θα δωθούν αναμνηστικά λευκώματα στους απόφοιτους της Γ τάξης. Η βραδιά θα κλείσει με χορό και μουσική από dj ενώ θα υπάρχει μπουφές με εδέσματα!

Σας περιμένουμε!

Συνέντευξη της Θεατρικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Ρόδου στον τηλεοπτικό σταθμό Θάρρι

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη της θεατρικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Ρόδου (Βενετόκλειο) στον τηλεοπτικό σταθμό Θάρρι στις 21-5-2015. Στην εκπομπή ?Στην άκρη του λόγου? του Αριστείδη Μιαούλη μίλησαν ο διευθυντής του σχολείου κύριος Καλαποδάκης Βασίλης, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της θεατρικής ομάδας Μπακύρτση Γεωργία και Αδαμόπουλος Παναγιώτης καθώς και οι μαθητές Αχείμαστος Γιώργος, Κατσούρης Λευτέρης, Σφουγκαριστού Μιχαλίτσα και Τερνέζη Ελπίδα. Αφορμή για τη συνέντευξη υπήρξε το ανέβασμα της παράστασης ? Ένας ήρωας με παντούφλες ? των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου από τη θεατρική ομάδα του Βενετοκλείου Γυμνασίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 13 Μαΐου 2015.